AVIS LEGAL
La Web de CLUB DE TENNIS EL ROMANI te com a objectiu informar als clients actuals així com a nous usuaris dels productes, serveis i novetats que ofereix.
El domini ctromani.com  es propietat de CLUB DE TENNIS EL ROMANI titular dels drets de propietat intel·lectual sobre els logotips, imatges, dissenys, texts o de qualsevol altre element d'aquesta Web.
En cas de no ser el titular, CLUB DE TENNIS EL ROMANI disposa dels permisos necessaris per a la utilització dels mateixos. Per aquesta raó queda prohibida la seva reproducció, comercialització, distribució o transformació de qualsevol tipus sense el consentiment per escrit per part dels responsables de CORYLUS JARDINERIA.
CLUB DE TENNIS EL ROMANI no assumeix la responsabilitat que se’n derivi del mal ús dels continguts i es reserva el dret per a realitzar les modificacions (eliminació, restricció total o parcial) de continguts que es creguin oportuns sense avís previ.
CLUB DE TENNIS EL ROMANI no se’n responsabilitza de qualsevol conseqüència directa o indirecta que pugui ocasionar l’exactitud dels continguts de la Web.
CLUB DE TENNIS EL ROMANI no es fa responsable dels continguts que s'ofereixen mitjançant enllaços a pàgines de tercers o qualsevol referència externa a un altre lloc d'informació. Son referències merament informatives.
PROTECCIÓ DE DADES
En compliment de la normativa de dades de caràcter personal i d'acord amb la L.O 15/1999, les dades de caràcter personal aportats a través de la complementació dels formularis d'aquesta Web, formaran part d'un fitxer propietat de CORYLUS JARDINERIA.
Al enviar aquestes dades, l'usuari o client dona el seu consentiment per a que formin part de dit fitxer que te com a finalitat l'enviament de comunicacions de caràcter comercial o informatiu.
En compliment d'aquesta llei CLUB DE TENNIS EL ROMANI no realitzarà cap cessió total o parcial d'aquestes dades a cap empresa o organització ni s'utilitzaran per a cap altre fi que no sigui el descrit en el paràgraf anterior.
El titular de les dades podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en els termes i períodes establerts per la L.O 158/1999 dirigint-se a:
CLUB DE TENNIS EL ROMANI
Avinguda Doctor Letamendi – Urb. El Romani
43700 EL VENDRELL (Tarragona)
T (+34) 977 69 31 80  /  M (+34) 660 86 24 62
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.