Per posar-te en contacte amb el Club, pots utilitzar les següents adreces de correu electrònic:

- Altes, baixes, consultes, canvi de dades: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

- Quotes socis: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

- Esdeveniments: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

- Esports: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

- Proveïdors, ofertes, pressupostos: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Contacte telefònic: MAITE  660 975 471

Vols fer una proposta? Comentar un esdeveniment? Veure fotos del Club? Entrar al Fòrum dels socis? Accedeix(*) al grup Club Tennis Romaní del Facebook(**) i participa-hi.


(**) El grup és d’accés restringit i es necessita fer una sol·licitud i rebre autorització dels administradors per accedir-hi, a més a més de tenir un usuari de Facebook. Per poder entrar, és necessari validar-se prèviament al Facebook i llavor fer clic a l’enllaç.
(***) El CTR no es fa responsable dels comentaris escrits, fotos, gràfics, vídeos, etc. ... publicats al Facebook pels usuaris.

Zona accés socis